ProStaff Group logo
HGS ProStaff Group
Om Oss
HGS ProStaff är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information, se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se”
Kontakta oss

Om Oss

Företaget

Vi hjälper företag att öka sin produktivitet genom att matcha lämpliga personer med bra yrken, samt genom att tillhandahålla skräddarsydda projektlösningar och konsulttjänster. Vi använder oss av avancerad teknik och en omsorg om individer för att ge dig en exceptionell upplevelse.

Affärshund
Jobb

Om Oss

Vår historia

Stad

HGS ProStaff Group är ett HR-serviceföretag som startades 2016 i Göteborg, Sverige. Vi har kontor i Europa och USA. Vi förser våra kunder med högkvalitativa HR-tjänster och lösningar som hjälper dem att övervinna sina utmaningar och nå sina mål. Oavsett om du är ett litet företag eller ett multinationellt företag har vi erfarenheten och expertisen för att hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med högkvalitativa HR-tjänster och lösningar som hjälper dem att övervinna sina utmaningar och nå sina mål. Vår vision är att vara den ledande leverantören av HR-tjänster och lösningar.

Om Oss

Vårt uppdrag

Vi strävar efter att vara marknadsledande när det gäller att matcha efterfrågan på och utbudet av arbetskraft och HR-tjänster. Vi tror att arbete har potential att föra människor samman och forma samhället till det bättre. Vi har ett uppdrag att se till att alla har tillgång till bra arbete och att företag kan hitta de människor de behöver för att växa.

Delivering Competence

Business
Personal

Behöver du talanger?

Kontakta oss Idag

HGS ProStaff Group Sverige